За нас

Добре дошли в света на оградите!

 

РОСИМА® е специализирана фирма за проектиране, доставка и монтаж на оградни системи и съоръжения, габиони и градинска декорация. Фирмата е основана 1991 година и в нея работи екип от опитни и високо квалифицирани специалисти. Наши служители притежават международни сертификати от професионални курсове и обучения в областта на оградите, контрол на достъпа и периметрова защита.

РОСИМА® е изключителен представител в България на световните лидери в областта на оградните системи и съоръжения: BETAFENCE Belgium, TENAX Italy, LOCINOX Belgium, POLARGOS Poland и XCEL Fence Inc. USA.

Предлаганите от нас артикули са с гарантирано високо качество и произход. Произведени са по най-съвременни технологии и с грижа за околната среда.

Приоритет и водещо начало в нашата работа е да предлагаме на клиентите първокласни стоки и услуги отговарящи на най-високите европейски стандарти.

Служителите и работниците във фирма РОСИМА® обичат България и българската природа.

Ние вярваме в християнските и общочовешки ценности и добродетели. Знаем, че всеки от нас допринася със своя честен труд  за по-доброто бъдеще на България.

Наши клиенти са водещи строителни фирми, телекомуникационни компании, заводи,  складове, хипермаркети и др.

Наши огради може да намерите в цялата страна. Имаме изградени обекти на бизнес и административни сгради, хипермаркети, фабрики, производствени цехове, складови бази, хотели, ресторанти, пазари, вилни селища, жилищни комплекси, къщи, тенис кортове, спортни площадки, стадиони, увеселителни паркове, болници, училища, църкви, овощни градини, лозови масиви, дивечовъдни стопанства, летища, пристанища и други специализирани ограждения.