ПАРТНЬОРИ

Партньори

СЕРТИФИКАТИ

Архитектурен форум БЕЗ СТРАХ 2023 на 13-14 май 2023 г.

Архитектурен форум БЕЗ СТРАХ издание 2023 г. под надслов ИЗВЪН СТАНДАРТА ще се проведе в периода 13-14 май 2023 г. в УАСГ, Централно фоайе. И тази година РОСИМА подкрепя инициативата и е участник в събитието.

Изтеглете ПОКАНА за събитието

На третото издание на доказалия успеха си Архитектурен форум БЕЗ СТРАХ издание 2023 под надслов Извън стандарта РОСИМА и BETAFENCE  ще присъстват с щанд, на който ще можете да видите най-новите и извън-стандартни решения в една на пръв поглед добре позната и силно типизирана област, каквато е сферата на периметровите ограждения и оградни системи.

Въпросите за сигурността и защитата на обектите са все по-актуални за съвременното общество, а развитието на технологиите от една страна улеснява решаването на техническите задачи на архитектите и инженерите, а от друга води до още по-големи предизвикателства пред тях.

Традиционният подход дори и при стандартни проекти вече не е достатъчен. Необходими са и се налагат модерни нови решения в периметровата охрана, характерни по правило за други области на индустрията:

- прилагане на високоволтови огради при стратегически обекти;
- радиопрозрачни мрежи, които да не смущават телекомуникациите около летища, базови станции и др.под.;
- микровълнови ограничители, които да не са видими в градска среда;
- преграждения с висока степен степен на сигурност, устойчиви срещу огнестрелни оръжия и с невъзможност за катерене по тях;
- фотосоларни генератори и електрически зарядни станции интегрирани в оградни панели;
- smart-огради и много други.

   

    

За всичко това ще можете да  научите от специалистите на BETAFENCE и РОСИМА на форума БЕЗ СТРАХ Извън стандарта на 13-14 май 2023 г.

Изтеглете ПОКАНА за събитието

Следете актуалните новини от организаторите във Facebook и INSTAGRAM