ПАРТНЬОРИ

Партньори

СЕРТИФИКАТИ

Добре дошли в света на оградите

РОСИМА® е специализирана фирма за проектиране, доставка и монтаж на оградни системи и съоръжения, габиони и градинска декорация. Фирмата е основана през 1991 година и в нея работи екип от опитни и високо квалифицирани специалисти. Наши служители притежават международни сертификати от професионални курсове и обучения в областите: контрол на достъп, периметрова защита, предпазни съоръжения.

РОСИМА® е изключителен представител в България на световните лидери в областта на оградните системи и съоръжения: BETAFENCE Belgium, TENAX Italy, TROAX AB Sweden, LOCINOX Belgium, POLARGOS Poland, XCEL Fence Inc. USA, Halsängs Stängsel AB Sweden, Gastop Production, Poland и Gallagher Group, New Zealand. РОСИМА® e единственият оторизиран инсталатор на BETAFENCE продукти в България с признаване на международната гаранция за корозия на материалите. 

Предлаганите от нас артикули са с високо качество и гарантиран произход. Произведени са по най-съвременни технологии и с грижа за околната среда.

Приоритет и водещо начало в нашата работа е да предлагаме на клиентите системни решения, отговарящи на най-високите европейски стандарти.

Служителите и работниците във фирма РОСИМА® обичат България и българската природа. Ние вярваме в християнските и общочовешки ценности и добродетели. Знаем, че всеки от нас допринася със своя честен труд  за по-доброто бъдеще на България.

Наши огради може да намерите в цялата страна. За две десетилетия имаме изградени множество обекти на бизнес и административни сгради, хипермаркети, фабрики, производствени цехове, складови бази, хотели, ресторанти, пазари, вилни селища, жилищни комплекси, къщи, тенис кортове, спортни площадки, стадиони, увеселителни паркове, болници, училища, църкви, овощни градини, лозови масиви, дивечовъдни стопанства, летища, пристанища и други специализирани ограждения.