ПАРТНЬОРИ

Партньори

СЕРТИФИКАТИ

Безопасно сиво /Safety Grey/ - повече от цвят

„Сивото е цветът на истината. Никой друг цвят освен сивото не може да представи задълбочената мисъл, която влагаме в нашите решения. Това е нещо повече от цвят. Наричаме го Safety Grey – нашият най-безопасен и най-устойчив цвят.”

Това е разбирането на TROAX за цвета Safety Grey  /  БЕЗОПАСНО СИВО

Safety Grey е елегантен, разумен и спокоен - класически, но същевременно модерен, практичен и професионален. Но не това са основните причини да бъде избран като стандартен цвят на продуктите TROAX.

Най-съществената причина е, че Safety Grey превръща незабележимото в по-добре видимо и акцентира действителните опасности, като ги прави по-лесни за забелязване и избягване.

   

Преградите около роботи, поточни линии и други потенциално опасни машини трябва да позволяват добро наблюдение и да не създават визуална "завеса". Правилата и изискванията за безопасност при автоматизирани процеси и работа с машини са строги и спазването им трябва да е осигурено по безспорен начин.

В сравнение с жълто, оранжево, зелено и други "живи" цветове, Safety Grey е достатъчен в по-тънък слой на покритието, което води до по-малък разход на суровини и по-малък отпечатък върху околната среда. 

Сигналните цветове имат предназначение, но те също са остатък от стария свят. Новите условия изискват средата като цяло да е по-светла и спокойна. Може да се брандират няколко елемента в корпоративни или сигнални цветове, но не и цялото защитно преграждение.

Цветове като сиво и подобни "меки" цветове обикновено са най-лесните за поддържане чисти в прашни и замърсени среди.

Safety Grey е съобразен с производствения процес, така че всички елементи да са налични на склад за незабавна доставка. Разбира се, можете да поръчате вашата защитна преграда TROAX във всякакви цветове по RAL Classic, но избирайки Safety Grey оптимизирате максимално вашата инвестиция като цени и срокове!