ПАРТНЬОРИ

Партньори

СЕРТИФИКАТИ

E-магазинът на Росима ЕООД с нови продукти

С настъпването на пролетта и желанието за прекарване на повече време сред природата, електронният магазин на Росима ЕООД осигурява възможността за превръщане на престоя ни навън в приятно преживяване.

От м.април 2021 сайтът www.bradva.net предлага уникален за българския пазар продукт – ръчно изработено, компактно и преносимо огнище, с помощта на което всяко кътче от двора или градината ни може да се превърне в уютно и притегателно място за цялото семейство.

Разбира се, за най-важните членове на семейството - децата, Росима ЕООД предлага интересни, предизвикателни и с голяма игрова стойност комбинирани съоръжения, които се комплектоват с различни игрови елементи по желание на клиента.

Познатите ни като "катерушки" игрални съоръжения са от серията "Blue rabbit” на марката KBT, екологични и безопасни, изработени от естествен дървен материал, устойчив на външни атмосферни влияния и с подходящо обработени ръбове и повърхности  – гаранция за продължителни и весели игри в дългите летни вечери.

Повече за новите продукти на Росима ЕООД от сезон 2021, можете да откриете в електронния магазин www.bradva.net - огнища и детски съоръжения