ПАРТНЬОРИ

Партньори

СЕРТИФИКАТИ

НОВО! Оградни врати EGIDIA N3D – модел 2022

BETAFENCE лансира нов подобрен модел еднокрили и двукрили оградни врати EGIDIA N3D (New model 2022).  
 

   

Новите врати са с отлично съотношение цена/качество и могат да се съчетават с множество оградни системи. Оптимизирани са като дизайн и имат следните предимства:

- Универсална посока на отваряне на крилата ляво/дясно
- Лесен и бърз монтаж
Разнообразен дизайн на пълнежа на крилата – 4 вида
- Универсална приложимост и съвместимост на крила, стълбове и аксесоари
- ОСНОВНО ПРЕДИМСТВО - възможността за комбиниране на крила с различни ширини и получаване на несиметрични врати със специфичен отвор за преминаване, какъвто е необходим на клиента за конкретния обект

Конструкцията на вратите EGIDIA N3D (New model 2022) е здрава и стабилна. Рамката на крилото е от квадратни профили, стълбовете са с достатъчно по размер сечение с изискваната носеща способност. В комплекта е включена кутия, съдържаща всички необходими аксесоари за напълно завършен монтаж – панти, брава, насрещник, дръжки и др.

Устойчивостта на корозия на вратите EGIDIA N3D (New model 2022) е осигурена чрез поцинковане съгласно DIN EN ISO 1461 и допълнително нанесено полиестерно покритие (PES). Те са UV - устойчиви в съответствие с ISO 16474-3.

Имат СЕ-маркировка и отговарят на изискванията за безопасност на Регламента на ЕС за строителните продукти (N° 305/2011). Налична е конкретна декларация за експлоатационни характеристики (DoP-Beta- 011).