ПАРТНЬОРИ

Партньори

СЕРТИФИКАТИ

НОВО! NYLOFOR® 3D+ на Betafence: различното 3D пано

На пазара множество търговци продават оградни пана с 3D-форма и V-образни извивки, които изглеждат абсолютно еднакви, но са на различни цени – от много евтини до много скъпи. Защо е така?

Макар и да не е видно на пръв поглед, разликата в цената обаче със сигурност е признак и за разлики в самия продукт - от вида и качеството на материалите и покритията (гаранция за дълъг експлоатационен живот) до правилната геометрична форма (предпоставка за бърз, лесен и правилен монтаж и естетичност на оградата).

На външен вид Nylofor® 3D+ на Betafence и другите 3D оградни пана са почти еднакви, но клиентът има правото да знае за какво дава парите си в единия и в другия случай. 

От настоящата ни публикация ще научите по какво се различават евтините прахово боядисани 3D модели, които можете да купите онлайн или в обикновените строителни магазини, и оградното пано Nylofor® 3D+ на BETAFENCE (New Line 2023)

Nylofor® 3D+ на Betafence е различно оградно пано, защото гарантирано има по-добри показатели като:

  • Антикорозионна устойчивост - Nylofor® 3D+ няма да корозира (няма да се появи ръжда) и да загуби вида си години наред, дори и в силно агресивна среда, благодарение на няколкото защитни слоя нанесени върху предварително поцинкованите телове.
    Епоксиден грунд и 140 микрона полиестерно покритие  са положени последователно и при спазване на стриктна производствена технология, която гарантира консолидацията на двата материала в едно общо защитно покритие  с висока адхезия към стоманата и голяма плътност и непрекъснатост на получения защитен слой.  
  • Здравина и дълъг живот – благодарение на стабилните и здрави материали, използвани за направата на оградното пано Nylofor® 3D+  (висок клас стомана с голяма твърдост и якост, големи диаметри на теловете на мрежата и голямата дебелина на защитния полимерен слой), ще имате една стабилна и здрава ограда, с дълъг експлоатационен живот, която надеждно ще защити Вашата собственост и ще възвърне инвестицията си неколкократно във времето.
  • Контролирано качество при  производството – осигурява правилна геометрия и еднаквост на всички изделия, което улеснява монтажа и гарантира естетичност на оградата дори и при неравен терен.
  • Гаранция – за различни класове корозивна среда (C1 - C5, съгл.ISO 12944-2), гаранцията на покритията е min 5 години, като може да достигне и 10 години (при по-благоприятни условия на експлоатация и при вариант на производство Extreme).
  • Разнообразие на цветове - предлага в стандартните цветове Зелен RAL 6005, Сив RAL 7016, Бял RAL 9010 и Черен RAL 9005, както и във всички други цветове RAL по поръчка.
  • Единственото пано на пазара с дължина 3,0 м – монтажът става по-бърз и ефективен, като също така се спестяват и около 25% от стълбовете и аксесоарите, необходими за една и съща дължина на оградата.

Оградните пана NYLOFOR® 3D+ на Betafence се предлагат в България единствено от РОСИМА. Изпратете ни запитване или се свържете с нас на посочените КОНТАКТИ