ПАРТНЬОРИ

Партньори

СЕРТИФИКАТИ

OGRADINA - новият електронен магазин на РОСИМА

Щастливи сме да обявим старта на новия онлайн магазин на Росима с името .

Избирате, поръчвате, плащате - на момента или разсрочено, а ние доставяме и, при желание от Ваша страна, монтираме!

Voila! Толкова е лесно с

В    ще откриете цялостни оградни решения за двора и градината, които можете да конфигурирате с помощта на калкулатора за огради и да поръчате на получената стойност директно или на изплащане. Към поръчката си можете да добавите подходяща врата, покривала, изкуствено озеленяване и други аксесоари и инструменти. Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Моделите огради, които можете да поръчате са Bekafor Classic, Nylofor 2D, Zenturo, няколко модела Традиционни огради и Плътни огради.

За цялостно клиентско преживяване предлага и богата гама от други категории качествени продукти на водещи световни производители, като:

  • БАРБЕКЮТА WEBER (САЩ) – модели на въглища, газ и ток, преносими барбекюта с разнообразни към тях аксесоари, за комфорт сред природата и апетитни кулинарни емоции с любимите ви хора.
  • ИНСТРУМЕНТИ FISKARS (Финландия) – средства за ръчна работа в дома и градината. Незаменими помощници, когато сте на къмпинг, риболов, в планината или на вилата.

  • ДЕТСКИ КАТЕРУШКИ KBT - за много детски смях и превръщане на градината в любимо място за игра на всички деца, можете да изберете детски дървени къщички, люлки и пързалки от KBT (Полша). Изработени от естествени материали със сертификати за безопасност и с качествени пластмасови аксесоари в свежи цветове.

 

С продуктите на Вие ще прекарвате повече време на открито, докато се грижите за Вашите растения, забавлявате се с приятели около барбекюто и се радвате на играта на децата.

Консултантите на са на разположение, ако имате въпроси или се нуждаете от повече информация относно някой продукт. Те ще Ви помогнат да изберете най-подходящото допълнение към Вашата градина или да направите най-хубавия подарък за приятели и близки.