ПАРТНЬОРИ

Партньори

СЕРТИФИКАТИ

Защитни прегради за обезопасяване на товарни платформи в складове

Защитните прегради тип ЛЮЛКА са незаменима част от складово оборудване на всеки съвременен склад. Гарантират безопасността на стоките и хората, и обезпечават съответствието с високите изисквания за сигурност.

 

Използват се за ограничаване на достъпа от две противоположни посоки, съответно от по-ниското основно ниво и от по-високото ниво на полуетажа (мецанина), обособени в рамките на общите складови пространства. С инсталирането им на съответните места драстично намалява рискът от злополука при товарене и разтоварване на стоки.

    

Модулите са оборудван с шарнири в три оси, които позволяват гравитационното накланяне на преградата в зависимост от желаната посока на положение „отворено”.  В състояние „затворено” не се изисква допълнителна защита или обезопасяване.

 

Изработват се в стандартни размери - за 1 или 2 палета, и стандартни височини на складовете, включително в случаи на многоетажни мецанини. Стандартно изпълнение в завършен вид - прахово боядисване в жълт цвят RAL 1021.

    

За допълнителна информация или ако желаете да изготвим конкретна оферта, свържете се с нас и ни изпратете запитване тук.